Så rullade jag hem. I min liggvagnskupé låg två kvinnor överst som talade i tungor. Den ena kved ångestartat och den andra höll långa och komplicerade debattinlägg. Precis när man trodde sej förstå vart hon ville komma vek hon ut i ett helt annat spår. Under mej låg två män som snarkade ikapp. Tacksamt nog var jag ensam på mellannivå och som vi vidrörde på kursen så kan det bästa innehållet ligga i tomrummet.

Så jag hade en del tid att begrunda kursdagarna. Det var roligt och märkligt. Sammansättningen på gruppen var sådan att vi i vissa avseenden var väldigt lika varann och i andra avseenden så olika som människor kan bli. Legender klev livs levande framför en som mannen bakom Castor och Pollux och mannen som var Tåströhm.

Blog Image
Några av de unga gardet var också där och ett antal illustratörer, animatörer och konstnärer där jag kände till vissa och andra inte.

Well. Nu återstår det att se vad jag ska fylla den här tiden med för något …