Så har jag förstått att tiden för diskussion på Internet är förbi. Man ska inte längre komunicera utan man ska ensidigt bräka ut sina åsikter i en så kallad “blogg”. På så sätt kan var och en vara sin egen Linda Skugge.

Den första tanken som slog mej var att jag skulle kunna vara rosenrasande på allt möjligt som stör mej och jag började söka något foto på mej då jag såg lite ilsken ut. Men problemet är att jag är den i familjen som brukar ta kort så jag existerar inte på högtider och liknande. Det finns två sorters bilder på mej, dels bilder där jag klätt ut mej eller bara fånar mej allmänt, dels bilder när jag somnat. Det verkar finnas en osinlig mängd bilder på mej när jag sover. Och så finner jag bilden på mej själv på altanen. Ser man en sådan bild bör man som god svensk gripas av dåligt samvete för att man borde banta eller nånting. Men jag känner bara en stor frid när jag ser bilden.

Men kanske är det här som min lilla nisch ligger? Att söka friden i tillvaron? Njae, lite upprörd brukar jag allt vara men låt mej bara för ett ögonblick stanna i den varma sommareftermiddagen i en stilla lur …